Developerský projekt - Polyfunkční dům v Liberci, Lípové ulici 664 - Kouble, Jiří; Krejčí, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce na téma "Developerský projekt - Polyfuknční dům v Liberci, Lípové ulici 664" se v metodologické části zabývá popisem trhu nemovitostí v České republice a návodem jak postupovat při realizaci developerského projektu. V praktické části jsou jednotlivé fáze developmentu prezentovány na reálném projektu
Vedoucí práce: Filip Krejčí
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; trh nemovitostí; bakalářské práce; real estate market; bachelor's theses