Stav mobilního broadbandu v ČR - Cais, Marek; Oganesjan, Narek; Gála, Libor, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem mobilního připojení k internetu v České republice, zaměřuje se zejména na připojení vysokorychlostní. Cílém práce je umožnit čtenáři vytvořit si ucelenou představu o službách nabízených mobilními operátory, technologiích které využívají a usnadnit mu výběr vhodného mobilního připojení. První část tvoří popis technologií včetně jejich kladů a záporů, druhá část analyzuje situaci na trhu mobilního připojení a třetí se zabývá budoucím vývojem v této oblasti
Vedoucí práce: Narek Oganesjan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses