Správa Dokumentů - Diblík, Jan (2008)
Práce se zabývá systémy pro správu dokumentů, popisem jednotlivých komponent, z kterých se skládají a využívanými technologiemi. Vysvětluje základní problémy spojené se správou dokumentů a ilustruje jejich vývoj – přechod od správy dokumentů ke správě obsahu. Snaží se také napovědět podle čeho se rozhodovat při výběru systému. Obsahuje aktuální přehled nabízených ECM, DMS a CMS řešení dostupných na českém trhu