Správa Dokumentů - Diblík, Jan; Horný, Stanislav, 1955-; Vilím, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se zabývá systémy pro správu dokumentů, popisem jednotlivých komponent, z kterých se skládají a využívanými technologiemi. Vysvětluje základní problémy spojené se správou dokumentů a ilustruje jejich vývoj – přechod od správy dokumentů ke správě obsahu. Snaží se také napovědět podle čeho se rozhodovat při výběru systému. Obsahuje aktuální přehled nabízených ECM, DMS a CMS řešení dostupných na českém trhu
Vedoucí práce: Horný Stanislav
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses