Rodinné finanční plánování - Chajdová, Hana (2008)
Cílem bakalářské práce je sestavení rodinného finančního plánu. Obsahem práce je tedy zmapování současné situace rodiny, zjištění rodinných aktiv, pasiv, příjmů a výdajů,. Na základě těchto zjištění a na základě stanovení rodinných cílů je sestaven finanční plán