Rodinné finanční plánování - Chajdová, Hana; Smrčka, Luboš; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem bakalářské práce je sestavení rodinného finančního plánu. Obsahem práce je tedy zmapování současné situace rodiny, zjištění rodinných aktiv, pasiv, příjmů a výdajů,. Na základě těchto zjištění a na základě stanovení rodinných cílů je sestaven finanční plán
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses