Finanční analýza společnosti STOCK Plzeň, a. s. - Hovorková, Jaroslava (2008)
Tématem bakalářské práce je finanční analýza společnosti STOCK Plzeň, a. s. v letech 2002-2006. Cílem práce je zjistit a vyhodnotit finanční situaci společnosti a její postavení v rámci odvětví potravinářského průmyslu. Bakalářská práce obsahuje teoretický popis problematiky finanční analýzy, představení společnosti, stručnou charakteristiku trhu lihovin, aplikaci metod finanční analýzy na účetní výkazy společnosti, shrnutí dosažených výsledků a návrh možných zlepšení