Finanční analýza společnosti STOCK Plzeň, a. s. - Hovorková, Jaroslava; Cimický, Jan; Chýna, Vladislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tématem bakalářské práce je finanční analýza společnosti STOCK Plzeň, a. s. v letech 2002-2006. Cílem práce je zjistit a vyhodnotit finanční situaci společnosti a její postavení v rámci odvětví potravinářského průmyslu. Bakalářská práce obsahuje teoretický popis problematiky finanční analýzy, představení společnosti, stručnou charakteristiku trhu lihovin, aplikaci metod finanční analýzy na účetní výkazy společnosti, shrnutí dosažených výsledků a návrh možných zlepšení
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses