Návrh databáze pro firmu poskytující ubytovací a pobytové služby - Miloš, Martin; Palovská, Helena, 1959-; Klas, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací databáze pro organizaci poskytující pobytové a ubytovací služby. Hlavním cílem je dostatečně flexibilní návrh databáze a jeho úspěšná realizace v databázi Oracle 10g Express Edition. Návrh databáze vychází z analýzy firmy a z požadavků budoucích uživatelů. Databáze má především rezervační a evidenční funkčnost. Cílem je co největší zahrnutí aplikační logiky do databáze. Funkčnost databáze bude otestována pomocí testovací aplikace, která je vytvořena platformě .NET v programovacím jazyce C#. Teoretická část se věnuje datovému modelování a jeho principům. Dále se stručně zabývá postupem návrhu databáze a relačním datovým modelem
Vedoucí práce: Helena Palovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; databáze; Oracle (databázový systém); bakalářské práce; databases; Oracle (database system); bachelor's theses