Kvalita 100% jablečných džusů - Ročňáková, Dagmar (2008)
Práce je zaměřena na kvalitu 100% jablečných džusů z hlediska legislativy,falšování podílu ovocných složek, chemické a sensorické analýzy. Pojem kvalita, Ishikawův diagram. Vyhodnocení sensorického profilu spotřebiteli, porovnání výsledků s laboratorními výsledky