Kvalita 100% jablečných džusů - Ročňáková, Dagmar; Kořánová, Helena, 1947-; Hůlová, Marie, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce je zaměřena na kvalitu 100% jablečných džusů z hlediska legislativy,falšování podílu ovocných složek, chemické a sensorické analýzy. Pojem kvalita, Ishikawův diagram. Vyhodnocení sensorického profilu spotřebiteli, porovnání výsledků s laboratorními výsledky
Vedoucí práce: Helena Kořánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; jakost; bakalářské práce; quality; bachelor's theses