Úloha a možnosti formátu PDF v předtiskové přípravě - Lukanič, Michal; Horný, Stanislav, 1955-; Vilím, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce se zabývá využitím a možnostmi formátu PDF v oblasti předtiskové přípravy. Z počátku je čtenář seznámen se základními principy formátů PostScript a PDF. V dalších částech je popisován proces zpracování dokumentu PDF na jednotlivých úrovních jeho workflow v rámci předtiskové přípravy. Hlavním tématem je nalezení a shrnutí nejčastějších chyb vyskytujících se v dokumentech PDF z pohledu předtiskové přípravy. Autor chyby identifikuje na pozadí profilových programů a popisuje způsoby, jak těmto chybám předcházet, nebo je následně odstraňovat
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses