Návrh interního CRM systému pro Memos Software, s.r.o. - Lalinský, Jan; Toman, Prokop, 1942-; Volráb, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce se zabývá návrhem interního CRM systému pro společnost Memos Software, který bude vycházet z již vyvinutého řešení. Je zapotřebí analyzovat firemní procesy a hlavní potřeby podniku a navrhnout takovou aplikaci, která by pokryla požadovanou funkcionalitu a pomohla obchodníkům podniku zkvalitnit jejich práci. Toto téma jsem si vybral proto, že ve jmenované firmě mám tento úkol přímo na starosti, takže se nebudu pokoušet navrhnout systém na papír, nicméně se budu opírat o praktické zkušenosti
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses