Poučení z IT implementace směrnice Basel 2 pro směrnici Solvency II - Matuštík, Ondřej; Doucek, Petr, 1960-; Tůma, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce analyzuje a hodnotí možnosti implementace Basel 2, porovnává Basel 2 a Solvency II a na základě této komparace sestavuje seznam "Best practices" pro implementaci Solvency II
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; informační systémy; směrnice; diplomové práce; information systems; directives; master's theses