Dlouhodobé investování drobného investora v České republice - Hříbalová, Pavlína; Henkl, Dan; Melichar, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce objasňuje do jakých různých nástrojů se může investovat na finančním trhu. Uvedeny jsou takové možnosti, do kterých může investovat široká veřejnost i bez velkých znalostí fungování finančního trhu. Dále je vytvořeno portfolio, u kterého je zajímavé sledovat, jak se mění po zamíchání různých instrumentů
Vedoucí práce: Dan Henkl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses