Vizualizace optimalizačních metod - Jireš, Kamil; Pelikán, Jan, 1943-; Černý, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se zabývá použitím vybrané metody lineárního programování. Aplikace metody včetně dvojrozměrné vizualizace výsledku jejího řešení probíhá v
Vedoucí práce: Jan Pelikán
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses