Aktuální otázky silniční přepravy v České republice - Červená, Lenka; Sato, Alexej, 1952-; Hrubý, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce nabízí přehled aktuálních otázek a nástin budoucího vývoje a tendencí v silniční přepravě. Dále obsahuje právní rámec zajištění přepravních služeb, hlavní cíle dopravní politiky ČR v návaznosti na cíle dopravní politiky EU, problematiku vlivu dopravy na životní prostředí a přehled služeb konkrétní firmy působící v oboru
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; dopravní politika; silniční doprava; bakalářské práce; transportation policy; road traffic; bachelor's theses