Význam ochranných známek a zeměpisných označení v mezinárodním obchodě - Kochová, Jitka; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Almerová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce pojednává o ochranných známkách a zeměpisných označeních. První a druhá kapitola je zaměřena na problematiku právní ochrany těchto institutů, a to na úrovni národní, evropské a mezinárodní. Třetí kapitola nahlíží na ochranné známky a zeměpisná označení z pozice podniku, jehož cílem je uspět na silně konkurenčním mezinárodním trhu. Na ochranné známky aplikuji SWOT analýzu ukazující význam těchto označení pro mezinárodní obchod v podmínkách současného právního prostředí
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; ochranné známky; bakalářské práce; trademarks; bachelor's theses