Obchod s Čínou v oblasti keramických izolátorů - Kachlík, Tomáš; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Dupal, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce pojednává o obchodních zkušenostech a praktikách českého výrobce keramických izolátorů Elektroporcelánu Louny a.s. s čínskými partnery, od kterých část sortimentu nakupuje a dále prodává pod svou značkou. Práce se zaměřuje na důvody vzniku obchodu, faktory ovlivňující platební a dodací podmínky a přínosy a problémy vznikající při obchodování s Čínou. Část práce pojednává též o aktuálních trendech na světovém trhu s izolátory a o pozici českého výrobce na něm
Vedoucí práce: Emilie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses