Fondy Evropské unie v mezinárodním obchodě - Putnářová, Zuzana; Sato, Alexej, 1952-; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce přispívá k snadnější orientaci v možnostech využití nových zdrojů financování mezinárodního obchodu ze strukturálních fondů Evropské unie. Obsahuje klasické metody financování mezinárodního obchodu a existující operační programy se zdůrazněním programu Podnikání a inovace. Práce dále shrnuje proces žádaní o evropské dotace, zabývá se strukturou předkládaných žádostí a metodikou zpracování projektů. Jsou zde také uvedeny dva příklady úspěšného a neúspěšného čerpání evropských peněžních prostředků
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; dotace; strukturální fondy; bakalářské práce; subsidies; structural funds; bachelor's theses