Společná obchodní politika EU - Heřmánek, Martin; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Dupal, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce popisuje společnou obchodní politiku Evropské unie a její dopad na současnou podobu obchodu jak uvnitř EU, tak se třetími zeměmi. První část se věnuje rámci obchodní politiky, v druhé části jsou popsány obchodně politické nástroje a pilíře SOP, část závěrečná charakterizuje některé ze současných problémů týkajících se společné obchodní politiky EU
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses