Podnikatelský plán společnosti Reparoservis spol. s r.o. - Krajíčková, Jana (2008)
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem středně velké společnosti Reparoservis spol. s r.o., jejímž předmětem podnikání je servis a prodej harvestorové technologie. V rámci podnikatelského plánu je představen investiční projekt „Výstavba všeobecného školícího centra v obci Kozojedy“. Praktická část diplomové práce bude společností využita při ucházení se o dotaci ze strukturálního fondu EU