Podnikatelský plán společnosti Reparoservis spol. s r.o. - Krajíčková, Jana; Srpová, Jitka, 1957-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem středně velké společnosti Reparoservis spol. s r.o., jejímž předmětem podnikání je servis a prodej harvestorové technologie. V rámci podnikatelského plánu je představen investiční projekt „Výstavba všeobecného školícího centra v obci Kozojedy“. Praktická část diplomové práce bude společností využita při ucházení se o dotaci ze strukturálního fondu EU
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses