Prodej letenek (zejména e-letenek) prostřednictvím Internetu - Veselý, Martin (2008)
Tat práce se zabývá analýzou prodeje letenek prostřednictvím nového kanálu, tj. Internetu. Jsou rozebrány jak historické předpklady a vývoj, tak i současná situace a prognózy vývoje. Část práce je věnována i moderním prvkům v letecké přepravě osob