Prodej letenek (zejména e-letenek) prostřednictvím Internetu - Veselý, Martin; Sedláček, Jiří, 1963-; ¨Rumančíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tat práce se zabývá analýzou prodeje letenek prostřednictvím nového kanálu, tj. Internetu. Jsou rozebrány jak historické předpklady a vývoj, tak i současná situace a prognózy vývoje. Část práce je věnována i moderním prvkům v letecké přepravě osob
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses