Hodnocení efektivnosti úspor energie - Botková, Zuzana; Dvořák, Antonín; Hadrabová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Tato práce pojednává o efektivnosti úspor energie ve sféře konečné spotřeby. Uvedeny jsou hlavní pilíře energetické politiky České republiky, sledované cíle a realizační nástroje především v oblasti hospodárného nakládání s energií. Hlavním tématem jsou možné způsoby realizace úspor energie v domácnosti. Popsána jsou opatření od těch nejjednodušších až po složité projekty. V praktické části je hodnocena ekonomická efektivnost konkrétního úsporného opatření. Cílem bakalářské práce bylo analyzovat možnosti realizace úspor energie a zhodnotit jejich efektivnost
Vedoucí práce: Antonín Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses