Ekonomika a řízení nestátní neziskové organizace - financování - Sedláčková, Klára (2008)
Tato bakalářská práce v teoretické části definuje možné zdroje financování nestátní neziskové organizace. Popisuje zde čerpání z veřejných rozpočtů, příjmy ze soukromého sektoru a příjmy z vlastní činnosti a členských příspěvků. V praktické části jsou charakterizované finanční zdroje konkrétního občanského sdružení. Vysvětlena je také struktura příjmů a stabilita zdrojů organizace