Ekonomika a řízení nestátní neziskové organizace - financování - Sedláčková, Klára; Boukal, Petr, 1962-2022; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato bakalářská práce v teoretické části definuje možné zdroje financování nestátní neziskové organizace. Popisuje zde čerpání z veřejných rozpočtů, příjmy ze soukromého sektoru a příjmy z vlastní činnosti a členských příspěvků. V praktické části jsou charakterizované finanční zdroje konkrétního občanského sdružení. Vysvětlena je také struktura příjmů a stabilita zdrojů organizace
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses