Finanční analýza společnosti VCES a.s. - Součková, Irena; Kopalová, Helena; Kolářová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Finanční stabilita je jedním z podstatných aspektů, který by společnost měla splňovat, pokud chce obstát před konkurencí a získat dobré postavení na trhu. Proto pověřené osoby vypracovávají finanční analýzy, abychom se dozvěděli informace týkající se finanční situace podniku. Zejména jak se vyvíjely konkrétní ukazatele a položky účetních výkazů v průběhu několika let
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses