Finanční analýza podniku Unilever ČR, spol. s r. o. - Ertelt, Marek; Lodr, Jakub; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce řeší finanční situaci Unilever ČR, spol. s r.o., obsahuje vertikální a horizontální analýzy, finanční ukazatele (rentability, aktivity, likvidity, zadluženosti), zlatá pravidla financování, DuPonta, index IN01, Quick test a porovnává společnost s potravinářským průmyslem. Nakonec se snažím vyhodnotit současné postavení a prognózy na budoucnost této společnosti
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; potravinářství; bakalářské práce; food industry and trade; bachelor's theses