Finanční analýza firmy MOSER, a.s. - Pauknerová, Ingrid; Kolářová, Blanka; Strnad, Lucien; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou, jež je zpracovaná na konkrétním podniku- firmě MOSER,a.s. a dokladuje její činnost a ekonomické výsledky v průběhu let 2004-2006. Práce je členěna do dvou hlavních částí- teoretické a praktické. Teoretická část si klade za cíl objasnit metodologii, jež je následně aplikována na společnost MOSER, a.s. Tato aplikace tvoří praktickou část práce.Práce obsahuje tři přílohy
Vedoucí práce: Blanka Kolářová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses