Podnikatelský plán - Sportovní centrum - Šechovcov, Martin; Krause, Josef, 1978-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Teoretická část práce rozebírá strukturu podnikatelského plánu a jeho podstatné náležitosti. Jsou zmíněny legislativní požadavky pro založení podniku a možné zdroje financování. Dále je charakterizován zakladatelský rozpočet a marketingový mix. Je nastíněn způsob provádění analýzy okolí prostřednictvím PEST a SWOT analýz a zhodnocen i vliv podnikatelského rizika na rozhodování podnikatelů. V praktické části práce je vypracován konkrétní podnikatelský plán na založení sportovního centra Max gym, s.r.o. v Ústí nad Labem. Jsou zde rozebrány všechny podstatné náležitosti, které je nutné zhodnotit před uvedením projektu do provozu. Je také zpracován podrobný finanční plán a zhodnocena výhodnost investice a to ve dvou variantních řešeních
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses