Obchodní vazby mezi EU a uskupením MERCOSUR - Slabá, Tereza (2008)
Práce se zabývá vývojem vzájemných vztahů mezi EU a seskupením MERCOSUR. Charakterizuje základní smlouvy a jednání mezi oběma celky, vývoj a strukturu vzájemného obchodu a předpokládaný budoucí vývoj spolupráce