Obchodní vazby mezi EU a uskupením MERCOSUR - Slabá, Tereza; Černá, Iveta, 1979-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá vývojem vzájemných vztahů mezi EU a seskupením MERCOSUR. Charakterizuje základní smlouvy a jednání mezi oběma celky, vývoj a strukturu vzájemného obchodu a předpokládaný budoucí vývoj spolupráce
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses