Finančná analýza spoločnosti JIP-Papírny Větřní a.s - Roháčeková, Katarína (2008)
Hlavným cieľom tejto práce je komplexné zhodnotenie finančnej situácie výrobného podniku vzhľadom k jej vývoju v čase a taktiež posúdenie celkovej kvality hospodárenia spoločnosti. Papierenské výrobky sú súčasťou nášho každodenného života. Ďalej sa práca zameriava na finančnú analýzu spoločnosti pre potreby obchodných partnerov