Finančná analýza spoločnosti JIP-Papírny Větřní a.s - Roháčeková, Katarína; Boukal, Petr, 1962-2022; Tomášová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Hlavným cieľom tejto práce je komplexné zhodnotenie finančnej situácie výrobného podniku vzhľadom k jej vývoju v čase a taktiež posúdenie celkovej kvality hospodárenia spoločnosti. Papierenské výrobky sú súčasťou nášho každodenného života. Ďalej sa práca zameriava na finančnú analýzu spoločnosti pre potreby obchodných partnerov
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses