Podnikatelský plán založení jazykové školy - Mohrová, Lucie (2008)
Diplomová práce je zaměřena na podnikatelský plán, který by měl pomoci při vzniku společnosti. Její součástí je také strategický plán, díky němuž by měl nový podnik bezstarostně fungovat několik následujících let a prosadit se v tvrdé konkurenci