Finanční hodnocení investičního projektu - Ulrich, Zdeněk (2008)
Cílem bakalářské práce je provedení finančního hodnocení investičního projektu, týkajícího se investice do výstavby sportovního centra. Toto finanční hodnocení investičního projektu bude investorovi poskytovat veškeré potřebné informace o výhodnosti či nevýhodnosti zvažovaného projektu, a mělo by tak eliminovat riziko investorova špatného rozhodnutí