Finanční hodnocení investičního projektu - Ulrich, Zdeněk; Kislingerová, Eva, 1950-; Sieber, Patrik, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem bakalářské práce je provedení finančního hodnocení investičního projektu, týkajícího se investice do výstavby sportovního centra. Toto finanční hodnocení investičního projektu bude investorovi poskytovat veškeré potřebné informace o výhodnosti či nevýhodnosti zvažovaného projektu, a mělo by tak eliminovat riziko investorova špatného rozhodnutí
Vedoucí práce: Martina Kršková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses