Hodnocení investice - založení větrné elektrárny Hodnocení investice - Kopecký, Ondřej; Dvořáček, Jiří, 1947-; Šefčíková, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Hodnocení investice větrné elektrárny a specifikace větrné elektrárny
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; investice; vítr; bakalářské práce; investments; wind; bachelor's theses