Využívání Evropského sociálního fondu v České republice - Podzemská, Michaela; Brown, Lenka; Tiefenböck, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Evropský sociální fond patří mezi strukturální fondy EU a slouží jako nástroj k dosažení vysoké úrovně zaměstnanosti, kvalifikace a přizpůsobivosti pracovních sil v Evropě. Pomoc z něj přichází na rozvoj trhu práce a lidských zdrojů. Bakalářská práce přibližuje využívání ESF v ČR v programovém období 2004–2006 a v programovém období 2007–2013. Kromě popisu ESF informuje také o přípravě, řízení a monitorování při využívání ESF. Analýzou vybraného projektu, který je z velké části financován ESF na základě Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů, se tato práce snaží zhodnotit způsob realizace vybraného projektu a jak efektivní jsou jeho výsledky především pro okres Most
Vedoucí práce: Lenka Brown
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: veřejná správa a regionální ekonomika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses