Budování značky v mezinárodní organizaci AIESEC - Vondráčková, Petra; Halík, Jaroslav, 1961-; Mydlo, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tato bakalářská práce popisuje přístupy vedoucí k budování značky. Teoretická část je věnována způsobům budování identity značky. Praktická část je zaměřena na budování značky v organizaci AIESEC. Jedná se především o analýzu aktivit, které vedly k budování značky organizace a dále o nastínění kroku, které by měly být uskutečněny k posílení značky
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses