Informační architektura a grafický design na webu - Šromek, Jan (2008)
Tato práce popisuje proces tvorby návrhu webové prezentace. Zaměřuje se na popis informační architektury a grafiky a následně vztahy mezi nimi. Práce obsahuje případovou studii, která řeší redesign (návrh informační architektury a grafiky) rozsáhlého českého video portálu