Informační architektura a grafický design na webu - Šromek, Jan; Horný, Stanislav, 1955-; Bednář, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce popisuje proces tvorby návrhu webové prezentace. Zaměřuje se na popis informační architektury a grafiky a následně vztahy mezi nimi. Práce obsahuje případovou studii, která řeší redesign (návrh informační architektury a grafiky) rozsáhlého českého video portálu
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; architektura; design; grafika; bakalářské práce; architecture; design; prints; bachelor's theses