Systém podpory vývozu v ČR - Klímová, Eva (2008)
Práce mapuje systém státní podpory exportu ČR jako celku a zabývá se též činností institucí k tomu zřízených - MPO, EGAP, ČEB a CzechTrade. Hodnotí jejich činnost z hlediska kvality poskytovaných služeb a srozumitelnosti pro podnikatele. V úvodu krátce zobrazuje některé statistické ukazatele současného českého vývozu. Aktuální data - poč. roku 2008