Systém podpory vývozu v ČR - Klímová, Eva; Černá, Iveta, 1979-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce mapuje systém státní podpory exportu ČR jako celku a zabývá se též činností institucí k tomu zřízených - MPO, EGAP, ČEB a CzechTrade. Hodnotí jejich činnost z hlediska kvality poskytovaných služeb a srozumitelnosti pro podnikatele. V úvodu krátce zobrazuje některé statistické ukazatele současného českého vývozu. Aktuální data - poč. roku 2008
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses