Napojení obce Krásný Les na síť kanalizací a vodovodů - Kačmárová, Pavla (2008)
Cílem této bakalářské práce je zmapování situace malé obce Krásný Les, která se rozhodla zrealizovat svůj záměr ,,Dostavba kanalizační sítě, včetně ČOV“, avšak nemá dostatek finančních prostředků. Také se musí potýkat s absolutní nevzdělaností místních v problému ochrany životního prostředí a vypočítavostí stavebních firem. V první fázi konkretizuji postavení obce, jaké problémy zde jsou, na což navazuji analytickou části, která začíná SWOT analýzou, pokračuje studií zaměřenou na možnosti získání peněz a končí konkrétním kalkulačním výpočtem pro obecní projekt