Napojení obce Krásný Les na síť kanalizací a vodovodů - Kačmárová, Pavla; Hadrabová, Alena; Dvořák, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Cílem této bakalářské práce je zmapování situace malé obce Krásný Les, která se rozhodla zrealizovat svůj záměr ,,Dostavba kanalizační sítě, včetně ČOV“, avšak nemá dostatek finančních prostředků. Také se musí potýkat s absolutní nevzdělaností místních v problému ochrany životního prostředí a vypočítavostí stavebních firem. V první fázi konkretizuji postavení obce, jaké problémy zde jsou, na což navazuji analytickou části, která začíná SWOT analýzou, pokračuje studií zaměřenou na možnosti získání peněz a končí konkrétním kalkulačním výpočtem pro obecní projekt
Vedoucí práce: Alena Hadrabová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses