Vývoj mnohostranných rokovaní o liberalizácii obchodu vo WTO - Švehlová, Zuzana (2008)
V bakalárskej práci sa venujem vývoju mnohostranných jednaní o liberalizácii svetového obchodu vo WTO. Zameriavam sa na obdobie po začatí Rozvojovej agendy z Dauhá v roku 2001, tzn. na priebeh jednotlivých Ministerských konferencií a iných dôležitých stretnutí, dopad ich výsledkov na ďalší postup liberalizácie obchodu, problémy, ktoré sa v rámci mnohostranných rokovaní vyskytli a mali vplyv na ich ďalší priebeh