Vývoj mnohostranných rokovaní o liberalizácii obchodu vo WTO - Švehlová, Zuzana; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Dupal, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
V bakalárskej práci sa venujem vývoju mnohostranných jednaní o liberalizácii svetového obchodu vo WTO. Zameriavam sa na obdobie po začatí Rozvojovej agendy z Dauhá v roku 2001, tzn. na priebeh jednotlivých Ministerských konferencií a iných dôležitých stretnutí, dopad ich výsledkov na ďalší postup liberalizácie obchodu, problémy, ktoré sa v rámci mnohostranných rokovaní vyskytli a mali vplyv na ich ďalší priebeh
Vedoucí práce: Zuzana Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses